«Σκασμένοι» με τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με την Αναγέννηση Ασφενδιού παραμένουν ο Χρήστος Χωρίτης και οι ποδοσφαιριστές της Κατταβιάς, καθώς το τελικό 0-3 ήταν απολύτως δυσανάλογο της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
Οι «κιτρινόμαυροι» της νότιας Ρόδου παρήγαγαν ποδόσφαιρο, δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών και είχαν δοκάρια, στο τέλος της ημέρας όμως έμειναν με άδεια τα χέρια, μένοντας για άλλη μία φορά φέτος με την ικανοποίηση μίας καλής εμφάνισης και με τη… ζοχάδα ενός κακού αποτελέσματος.
Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας δείχνει να είναι η αδυναμία της να μετατρέψει τις φάσεις που δημιουργεί σε γκολ, σκηνικό το οποίο επαναλαμβάνεται και στερεί πολύτιμους βαθμούς.
Ο ίδιος ο Χρήστος Χωρίτης δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του, κάτι που ισχύει και για τη διοίκηση του συλλόγου που είναι ικανοποιημένη από την εικόνα, οι πάντες παραμένουν μία γροθιά και ελπίζουν πως αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Παστίδας η ομάδα θα βρει τον τρόπο να είναι στοιχειωδώς αποτελεσματική, αρχίζοντας να παίρνει τις απαραίτητες βαθμολογικές ανάσες.
Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση να διερευνά ήδη την τοπική μετεγγραφική αγορά, ώστε κατά την περίοδο του Ιανουαρίου να ενισχύει το έμψυχο δυναμικό με έναν επιθετικό που θα έχει έφεση στο γκολ, ώστε να βοηθήσει τη δουλειά του Χρήστου Χωρίτη.
Στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries δεν θα είναι διαθέσιμος ο Αλέξανδρος Δράμης που βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι εκτός Ρόδου, καθώς και ο Σταμάτης Τούτσης, που είναι ασθενής.
Επιπλέον, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρήστου Στεργιόπουλου.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τραυματισμό, μπήκε στις προπονήσεις και θα βρίσκεται στην αποστολή, όμως ο προπονητής του σκέφτεται να τον προφυλάξει από το ενδεχόμενο μίας υποτροπής που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Κατταβιά: Αχ αυτό το γκολ που δεν έρχεται…
















