ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΡΟΑ: Η προκήρυξη του 4ου Πρωταθλήματος Junior «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τενις
Μέγεθος γραμμάτων

Από τις 28 έως και τις 30 Νο­εμ­βρί­ου στις εγκα­τα­στά­σεις του ΡΟΑ θα διε­ξα­χθεί το 4ο Πρω­τά­θλη­μα Junior «Κάλ­λι­στος & Βα­σί­λης Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου», με τη σχε­τι­κή  προ­κή­ρυ­ξη της διορ­γά­νω­σης να ανα­φέ­ρει τα ακό­λου­θα:

-Ονο­μα­σία πρω­τα­θλή­μα­τος: 4ο Πρω­τά­θλη­μα Κάλ­λι­στος & Βα­σί­λης Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου 2025

-Ηλι­κί­ες κα­τη­γο­ρί­ες: Α-Κ 8 έως 16 χρο­νών

-Ημε­ρο­μη­νί­ες

Πρώτη ημέρα πρω­τα­θλή­μα­τος: Πα­ρα­σκευή 28 Νο­εμ­βρί­ου

Ημε­ρο­μη­νία λήξης:  Κυ­ρια­κή 30  Νο­εμ­βρί­ου

Σε πε­ρί­πτω­ση που χρεια­στεί  πα­ρά­τα­ση αγώ­νων,  έως Δευ­τέ­ρα  1η  Δε­κεμ­βρί­ου.

-Έδρα– Υπεύ­θυ­νοι αγώ­νων

Έδρα: Ρο­δια­κός Όμι­λος Αντι­σφαί­ρι­σης

Διεύ­θυν­ση γη­πέ­δων: Κο­ρα­κο­νε­ρο – Έλλη, Ρόδος

Επι­φά­νεια γη­πέ­δων: Πέντε (5) greenset, τρία (3) χω­μά­τι­να, μια (1) μο­κέ­τα, τρία (3) softcushion.

Τηλ. επι­κοι­νω­νί­ας: 2241020960

Μπά­λες: Θα ανα­κοι­νω­θεί

Διευ­θυ­ντής Αγώ­νων: –

Επι­διαι­τη­τής Αγώ­νων: Που­ζου­κά­κης Κί­μω­νας, Γιωρ­γί­ου Μι­χά­λης

Βοη­θοί Επι­διαι­τη­τή: –

Γραμ­μα­τεία Αγώ­νων: Σοφία Ζέρβα , 2241020960

Για­τρός Αγώ­νων: Θα ανα­κοι­νω­θεί

-Δη­λώ­σεις- Απο­σύρ­σεις

Ημε­ρο­μη­νία  δή­λω­σης-από­συρ­σης: Έως και 21/11/2025 και ώρα 15:00.

Θα γί­νε­ται από τους Συλ­λό­γους ή ατο­μι­κά από τους αθλη­τές, μόνο ηλε­κτρο­νι­κά  με mail στο [email protected].

-Τρό­πος διε­ξα­γω­γής Πρω­τα­θλή­μα­τος

•Κόκ­κι­νη μπάλα: U8 ομα­δι­κό

•Πορ­το­κα­λί μπάλα: U9 ομα­δι­κά

•Πρά­σι­νη Μπάλα: U10 ομα­δι­κά

•Κί­τρι­νη Μπάλα 12-14-16 αγώ­νες δι­πλών με  τα­μπλό με  knock – out αγώ­νες ή με την μέ­θο­δο roundrobin , με τον κα­νό­να  NOLETRULE και No AD scoring system, οι αγώ­νες θα διε­ξα­χθούν σε 2 set των 6 games, σε πε­ρί­πτω­ση ισο­πα­λί­ας 1-1 στα σετ θα παί­ζε­ται ένα match tie break των 10 πό­ντων.

•Η διορ­γά­νω­ση μπο­ρεί για λό­γους και­ρι­κών συν­θη­κών και ανά­λο­γα με τον αριθ­μό των συμ­με­τε­χό­ντων, να τρο­πο­ποι­ή­σει τον τρόπο διε­ξα­γω­γής των αγώ­νων σε όλα τα τα­μπλό του πρω­τα­θλή­μα­τος.

•Η κα­τάρ­τι­ση του τα­μπλό θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί σύμ­φω­να με την  πα­νελ­λή­νια βαθ­μο­λο­γία της 46η εβδο­μά­δας (δύο εβδο­μά­δες πριν την έναρ­ξη του  πρω­τά­θλη­μα).

-Ενη­μέ­ρω­ση αγώ­νων

Κλή­ρω­ση αγώ­νων: Θα γίνει τη Δευ­τέ­ρα 24/11/2025  και ώρα 18:00  από τον Επι­διαι­τη­τή των αγώ­νων.

Οι συμ­με­το­χές τα τα­μπλό και το πρό­γραμ­μα των αγώ­νων θα αναρ­τη­θούν:

•Στο site του Ομί­λου,  www. rhodestennis.gr

•Στο facebook  στις ομά­δες, Ρο­δια­κός Όμι­λος Αντι­σφαί­ρι­σης  και Rhodes Tennis Club. Στο instagram, tennisclubrhodes

-Υπο­χρέ­ω­ση αθλη­τών

•Ια­τρι­κή Βε­βαί­ω­ση.

•Η προ­σέ­λευ­ση των αθλη­τών στον χώρο των αγώ­νων θα γί­νε­ται 15 λεπτά πριν από την προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη έναρ­ξη του αγώνα τους

•Οι νι­κη­τές είναι υπο­χρε­ω­μέ­νοι να πα­ρα­μεί­νουν στην έδρα των αγώ­νων μία (1) ώρα μετά τη λήξη του αγώνα τους για διαι­τη­σία (σε πε­ρί­πτω­ση που τους ζη­τη­θεί) με ποινή απο­κλει­σμού σε πε­ρί­πτω­ση άρ­νη­σης. Δεν μπο­ρεί να κάνει διαι­τη­σία αθλη­τής σε αγω­νι­ζό­με­νο από τον Όμιλό του.

•Όλες οι ημε­ρο­μη­νί­ες της πα­ρού­σας μπο­ρούν να τρο­πο­ποι­η­θούν.

Τέλος, στην ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε οι διορ­γα­νω­τές ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λου­θα:

« | Όλοι νι­κη­τές!

Η Κ&V Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου, σε συ­νερ­γα­σία με το Rhodes Tennis Club , πα­ρου­σιά­ζει το !

Φέτος, οι κα­νό­νες αλ­λά­ζουν:

-Όλοι οι αγώ­νες παί­ζο­νται διπλά, γιατί στό­χος μας είναι η ομα­δι­κό­τη­τα, η συ­νερ­γα­σία και η χαρά του παι­χνι­διού.

-Δεν πρό­κει­ται απλώς για ένα τουρ­νουά, αλλά για μια γιορ­τή του τένις, όπου κάθε παιδί είναι νι­κη­τής!

-Όλοι οι συμ­με­τέ­χο­ντες θα λά­βουν ανα­μνη­στι­κά δώρα, ενώ πα­ράλ­λη­λα θα συμ­με­τέ­χουν στην κλή­ρω­ση του με­γά­λου δώρου και σε δεύ­τε­ρη κλή­ρω­ση με 10 ακόμη μο­να­δι­κά δώρα.

Δώρα δια­γω­νι­σμού:

Με­γά­λο φώρο: Δω­ρο­ε­πι­τα­γή αξίας 300€ για προ­ϊ­ό­ντα της Babolat

10 Επι­πλέ­ον δώρα: Smartwatches, Earbuds, Smart βρα­χιό­λι γυ­μνα­στι­κής, τσά­ντες τένις και δω­ρο­ε­πι­τα­γές.

Οι νίκες θα επι­βρα­βευ­τούν με με­τάλ­λια και κύ­πελ­λα, όμως το πραγ­μα­τι­κό έπα­θλο είναι η εμπει­ρία, το χα­μό­γε­λο και η αγάπη για τον αθλη­τι­σμό.

Σας πε­ρι­μέ­νου­με σε ένα 3ήμερο γε­μά­το δράση! Χτί­ζο­ντας παι­δι­κά χα­μό­γε­λα, χτί­ζου­με το μέλ­λον».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.