Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης εκδήλωσης στη Ρόδο, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο 03/10/2025, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών στο νησί.
Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η αναβολή της εκδήλωσης.
Η επίσκεψη του κλιμακίου θα γίνει στις 10/10/2025 και θα ανακοινωθούν σύντομα οι λεπτομέρειες.
Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση σας.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.