ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις ληστείας στη Ρόδο – Συνελήφθησαν άμεσα δύο άτομα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εξι­χνιά­στη­καν προ­χθές Σάβ­βα­το (20 Σε­πτεμ­βρί­ου 2025) το με­ση­μέ­ρι, από την Υπο­διεύ­θυν­ση Δί­ω­ξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των Ρόδου, τέσ­σε­ρις πε­ρι­πτώ­σεις λη­στεί­ας και συ­νε­λή­φθη­σαν οι δρά­στες.

Πρό­κει­ται για δύο ημε­δα­πούς ηλι­κί­ας 34 και 37 ετών, σε βάρος των οποί­ων σχη­μα­τί­σθη­κε δι­κο­γρα­φία για τα κατά πε­ρί­πτω­ση αδι­κή­μα­τα της διά­πρα­ξης λη­στεί­ας, της οπλο­κα­το­χής και της βίας κατά υπαλ­λή­λων.

Ει­δι­κό­τε­ρα, όπως εξα­κρι­βώ­θη­κε στο πλαί­σιο εμπε­ρι­στα­τω­μέ­νης αστυ­νο­μι­κής έρευ­νας οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι το χρο­νι­κό διά­στη­μα από το βράδυ της 19.09.2025 έως το πρωί της 20.09.2025 με­τέ­βη­σαν με δί­κυ­κλη μο­το­συ­κλέ­τα σε τέσ­σε­ρις επι­χει­ρή­σεις στην πόλη της Ρόδου και με απει­λή όπλου αφαί­ρε­σαν χρή­μα­τα από δύο εξ’ αυτών.

Οι δρά­στες αφού ταυ­το­ποι­ή­θη­καν, εντο­πί­στη­καν άμεσα από αστυ­νο­μι­κούς και συ­νε­λή­φθη­σαν. Ση­μειώ­νε­ται ότι, κατά τη προ­σα­γω­γή τους ο 37χρο­νος άσκη­σε βία, ωστό­σο ακι­νη­το­ποι­ή­θη­κε από τους αστυ­νο­μι­κούς.

Στην κα­το­χή τους βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν:

·       Το χρη­μα­τι­κό ποσό των -90- ευρώ

·       Πε­ρί­στρο­φο αε­ρί­ου – κρό­του

 

Επί­σης, κα­τα­σχέ­θη­κε το δί­κυ­κλο που χρη­σι­μο­ποί­η­σαν οι δρά­στες.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες οδη­γη­θή­καν στην Ει­σαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.