Με τον Βαγγέλη Χατζηαντωνίου στην τεχνική ηγεσία και τον Μανώλη Βολιτάκη άμεσο συνεργάτη του θα πορευτεί η LFC Ιαλυσού και στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Το πετυχημένο τεχνικό δίδυμο ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο και θα οδηγήσει την ομάδα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Βέβαια το τεχνικό επιτελείο μεγάλωσε, καθώς προστέθηκε σε αυτό και ο Γιάννης Ροδανάκης ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.
Η LFC Ιαλυσού θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, με στόχο μια ακόμα καλύτερη πορεία, αλλά και την εξέλιξη των αθλητριών της. Παράλληλα ο σύλλογος αναμένεται να συμμετάσχει και στο νέο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Κ17 όπου την σεζόν που ολοκληρώθυηκε τερμάτισε στην 4η θέση.
Η LFC Ιαλυσού παρέμεινε η πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού, ενώ αποχώρησαν η Φένια Μάκρα που μετεγγράφηκε στον ΝΠΣ Βόλος και λόγω σπουδών η Παρασκευή Κουφάλλη και η Γαβριέλα Περπερίδου.
Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 18 Αυγούστου, με τον Βαγγέλη Χατζηαντωνόπυ θα αναφέρει τα ακόλουθα στις δηλώσεις που παραχώρησε τόσο για την γυναικεία όσο και για την ομάδα Κ17:
«με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης ξεκινώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού.
Κάθε νέα σεζόν αποτελεί μια πρόκληση και ευκαιρία για εξέλιξη ομαδικότητα και πάθος. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψουμε σκληρά, να στηρίξουμε τις αθλήτριές μας και να εκπροσωπήσουμε με περηφάνια τον σύλλογό μας.
Ευχαριστώ όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας και εύχομαι να καταφέρουμε μαζί να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα».