Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού θα υποδεχθεί στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Θεολόγου τον Ατρόμητο Αθηνών, με διαιτητή τον Σάββα Κατσιδώνη και βοηθούς τον Τσαμπίκο Πηδιάκη και τον Βασίλη Δασκαλόπουλο, όλοι από τον σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά:
Β’ Εθνική Κατηγορία
4ος όμιλος
5η αγωνιστική
Κυριακή 9/11
-Δημοτικό στάδιο Ιλίου 12:00
Ιάσωνας Ιλίου- Φωστήρας Καισαριανής
Διαιτητές: Γεωργιάδου, Μούζας, Παπαηλίας
-Δημοτικό γήπεδο Θεολόγου 15:00
LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού- Ατρόμητος Αθηνών
Διαιτητές: Κατσιδώνης, Πηδιάκης, Δασκαλόπουλος
-Α’ δημοτικό γήπεδο Αργυρούπολης 15:00
Ολυμπιάδα Υμηττού- Νέες Εργοτέλη
Διαιτητές: Σταφυλάς, Πολυχρονίδου, Ρετσίδης
-Γήπεδο ποδοσφαίρου Μελισσίων 15:00
Α.Ο. Ζωή- Ελπίδες Ηροδότου
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Σφακιανάκης, Γκάρα
Ρεπό: Α.Ο. Βριλησσίων































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.