ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης Αρχαγγέλου: Υποδέχθηκε ξανά τον Σάββα Γιασιράνη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Άρης Αρχαγγέλου-Γιασιράνης

Μία από τις τε­λευ­ταί­ες «πι­νε­λιές» στον με­τεγ­γρα­φι­κό σχε­δια­σμό του ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου έβαλε ο Άρης, βοη­θώ­ντας ταυ­τό­χρο­να πε­ραι­τέ­ρω την προ­σπά­θειά του να ενι­σχύ­σει το ντό­πιο στοι­χείο.

Οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» του Αρ­χαγ­γέ­λου επα­νέ­φε­ραν στις τά­ξεις τους τον ακραίο επι­θε­τι­κό Σάββα Για­σι­ρά­νη, ο οποί­ος αγω­νι­ζό­ταν τα τε­λευ­ταία χρό­νια στα το­πι­κά πρω­τα­θλή­μα­τα της ΕΠΣ Αχα­ΐ­ας για λο­γα­ρια­σμό του Α.Π.Σ. Ζα­βλα­νί­ου Πα­τρών.

Η ανα­κοί­νω­σή τους:

«Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρ­χαγ­γέ­λου βρί­σκε­ται στην ευ­χά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την επι­στρο­φή του πο­δο­σφαι­ρι­στή Σάββα Για­σι­ρά­νη στο ρό­στερ της ομά­δας.

Ο Σάβ­βας προ­έρ­χε­ται από τα σπλά­χνα του συλ­λό­γου, ενώ έχει αγω­νι­στεί και στον Α.Π.Σ. Ζα­βλά­νι Πα­τρών. Ανα­μέ­νε­ται να δώσει πο­λύ­τι­μη βο­ή­θεια στα άκρα της επί­θε­σης.

Τον κα­λω­σο­ρί­ζου­με και του ευ­χό­μα­στε καλή πο­δο­σφαι­ρι­κή σεζόν με υγεία και επι­τυ­χί­ες στα κι­τρι­νό­μαυ­ρα».

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, πως η προ­ε­τοι­μα­σία των πο­δο­σφαι­ρι­στών του Γιάν­νη Αρ­χο­ντού­λη ξε­κι­νά­ει το από­γευ­μα της προ­σε­χούς Δευ­τέ­ρας 4 Αυ­γού­στου, στο γή­πε­δο του Αρ­χαγ­γέ­λου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.