Αθλητικά

Ιάλυσος: Έκανε «σεφτέ» με Ρούσσο και Τερζίου

Μία μέρα μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας της με τον προπονητή Αγαπητό Αμπελά, η διοίκηση του Ιάλυσου άρχισε να ανακοινώνει τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας να διαγράψει πορεία πρωταθλητισμού στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.
Τα «ερυθροκίτρινα» θα φορέσουν ξανά, μετά από διάλειμμα μίας αγωνιστικής περιόδου, ο μέσος Άλμπερτ Ρούσσος και ο αμυντικός Άλμπαν Τερζίου, δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν άριστα τα… κατατόπια και διαθέτουν την ποιότητα να κάνουν τη διαφορά.
Η ανακοίνωση της διοίκησης:
«Έφυγαν για λίγο, αλλά η καρδιά τους δεν έφυγε ποτέ.
Τώρα οι Ρούσσος και Τερζίου είναι ξανά εκεί που ανήκουν,-στην ομάδα, στα αποδυτήρια, στον κόσμο που τους αγάπησε.
Η επιστροφή τους δεν είναι απλώς ενίσχυση. Είναι δικαίωση.
Είναι συνέχεια. Είναι η απόδειξη ότι όποιος αγαπά πραγματικά, πάντα γυρίζει πίσω. Καλώς ήρθατε ξανά. Ξεκινάμε από εκεί που το αφήσαμε».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου