Τοπικές Ειδήσεις

Σχηματίστηκε δικογραφία για τον θάνατο του 28χρονου σε έργο χθες

Δικογραφία σχηματίστηκε για τον θάνατο του 28χρονου από το Αγρίνιο σε έργο στη Ρόδο χθες . Αναλυτικά στο αστυνομικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

Την 11-05-2025 το πρωί στη Ρόδο, 31χρονος ημεδαπός καταπλακώθηκε από αδρανή υλικά ενώ βρισκόταν μέσα σε χάνδακα κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης αγωγού ύδρευσης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 47, 51, 54 και 69 ως εμπλεκόμενοι στο έργο. Από το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου