-Με ρεκόρ και νίκη στο μίτινγκ του Ντουμπάι ξεκίνησε τους αγώνες της η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια
Η Ροδίτισσα Ραφαέλα Σπανουδάκη… άνοιξε τη θερινή περίοδο στο μίτινγκ του Ντουμπάι πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Η έμπειρη αθλήτρια αναδείχθηκε νικήτρια στα 200μ. με χρόνο 23.04 πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ μίτινγκ. Νωρίτερα η Σπανουδάκη τερμάτισε πρώτη και στα 100μ. με επίδοση 11.35 (-0,3).
Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη, παρότι ξεκίνησε νωρίτερα από άλλες χρονιές τη σεζόν, έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του πρώτου κύκλου αγώνων που θα κάνει μέχρι το Ευρωπαϊκό Ομάδων. Η αθλήτρια, θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα ένα πέρασμα από το Διασυλλογικό κι έπειτα θα τρέξει στα «Παπαφλέσσεια».
Η Σπανουδάκη βρίσκεται στην πέμπτη θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα των 200μ. και πιο κοντά από ποτέ σε επιδόσεις κάτω από το φράγμα των 23.00.
Στην κούρσα των 100μ. έτρεξε και η επίσης Ροδίτισσα Αλάνα Μπερν, που τερμάτισε στην 6η θέση με χρόνο 12.03.
Από εκεί και πέρα, στα 100μ. ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, παρότι έφυγε αργά στην εκκίνηση, τερμάτισε στην 4η θέση της σειράς του με 10.43 και ήταν ένατος στο σύνολο. Στην ίδια απόσταση, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μοιράστηκε την 14η θέση με τον Θοδωρή Βροντινό, καθώς αμφότεροι σημείωσαν 10.57.
Στα 200μ. αγωνίστηκε ο Σωτήρης Γκαραγκάνης που ήταν ένατος με 21.24 (-0,3).
Η εθνική τετράδα των ανδρών με τους Βασίλη Μυριανθόπουλο, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Σωτήρη Γκαραγκάνη και Θοδωρή Βροντινό τερμάτισαν σε 39.52 και κατέλαβαν την τέταρτη θέση στο σύνολο στα 4Χ100μ.