ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια των λεωφορείων προς την Κοιλάδα Πεταλούδων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λεωφορειο-ροδα

Από τη διεύθυνση Συγκοινωνίας του Δήμου Ρόδου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν τη Δευτέρα 14 Απριλίου τα δρομολόγια των λεωφορείων προς και από την Κοιλάδα Πεταλούδων για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Συγκριμένα για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να την επισκεφτεί θα εκτελούνται δύο δρομολόγια καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή με αναχώρηση στις 09.45 και στις 11.45 από την αφετηρία του κεντρικού σταθμού στο Μαντράκι και επιστροφή από την Κοιλάδα Πεταλούδων στις 12.45 και στις 15.15.

Διευκρινίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου τα δρομολόγια από και προς την Κοιλάδα Πεταλούδων δεν θα πραγματοποιηθούν.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.