ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΡ Έλαφος: Με τέσσερις αθλητές στο Πανελλήνιο ΜΤΒ Eliminator

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΡ Έλαφος- Ποδηλασία

Στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα ΜΤΒ  Eliminator  που διε­ξή­χθη το περα­σμένο Σάββατο στην Αθήνα, συμ­με­τείχε ο ΑΣΡ Έλαφος με τέσ­σε­ρις αθλητές και αθλή­τριες με τη σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε να ανα­φέ­ρει τα ακό­λουθα:

«Το Πανελ­λή­νιο  Πρω­τά­θλημα  ΜΤΒ  Eliminator  διορ­γα­νώ­θηκε με απόλυτη επι­τυ­χία  το Σάββατο 5 Απρι­λίου  2025 από την Ελλη­νική Ομο­σπον­δία Ποδη­λα­σίας στο Ολυ­μπιακό Χωριό του Δήμου Αχαρνών.

Μια πολύ καλή διορ­γά­νωση παράλ­ληλη με τον Γύρο Ελλάδος που όλοι οι  παρευ­ρι­σκό­με­νοι είδαν έκτος από το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα και τον τερ­μα­τι­σμό του 4ο ετάπ.

Ο ΑΣΡ Έλαφος συμ­με­τείχε με 4 αθλητές και αθλή­τριες σε μια δια­δρομή πολύ τεχνική που όμως άρεσε πολύ, ιδιαί­τερα στις μικρές κατη­γο­ρίες.

Ο Παύλος Σκυλλάς κατέ­κτησε την 29η  θέση στο πρώτο του Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα. Ο Νικήτας Τρια­ντε­νός κατέ­κτησε την 9η θέση, η Κυριαζή Τσε­σμεζή την 25η  θέση και ο Κυριά­κος Κελε­πέ­ρας την 9η  θέση, ενώ  ο μικρός μας Μιχάλης Σκυλλάς δοκί­μασε την πολύ όμορφη και τεχνική πιστά!

Συνοδοί ήταν η Αννίκα Κελε­πέρα, η Σεβαστή Τσαβαρή, η Μαρία Ζωρζόπη και η οικο­γέ­νεια του κ. Παύλου Ζωρζόπη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.