ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Ροδος

Η Ελλη­νική Ποδο­σφαι­ρική Ομο­σπον­δία έκανε εκτενή αναφορά στους πρώτους σκόρερ του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας, με τη σχετική ανα­κοί­νωση να ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Ο Θέμης Ποτου­ρί­δης του Εθνικού Πειραιά σκόραρε για όγδοο στη σειρά αγώνα της ομάδας του και προη­γεί­ται στον πίνακα των σκόρερ με 18 γκολ. Ο 29χρονος επι­θε­τι­κός είχε 20 γκολ πέρυσι με τον ΑΟ Υπάτου. Αν και δεν σκόραρε στα τρία τελευ­ταία παι­χνί­δια, ο 35χρονος Φλόρενς Κέρι του Πιε­ρι­κού είναι στα 16 γκολ, ενώ έχει φτάσει τον απίθανο αριθμό των 134 γκολ στην καριέρα του στη Γ’ Κατη­γο­ρία.

Οι πρώτοι σκόρερ

1. Θεμι­στο­κλής Ποτου­ρί­δης (Εθνικός Πειραιά) 18

2. Φράνκο Σέα (Νέστος, απο­χώ­ρησε τον Ιανουά­ριο) 16

3. Κέρι Φλόρενς (Πιε­ρι­κός) 16

4. Από­στο­λος Τσιού­νης (Αμβρα­κι­κός) 15

5. Ανδρέας Τσίπρας (Ηλυ­σια­κός) 14

6. Λάζαρος Τζε­λί­δης (Ηρακλής Αμμου­διάς) 13

7. Βαγ­γέ­λης Μακρής (Ζάκυν­θος) 13

8. Γιώργος Ρου­μπιές (Παν­θρα­κι­κός) 12

9. Γιώργος Τσό­φλιος (Αστέρας Σταυρού) 12.

Οι πολυ­σκό­ρερ

Η τελευ­ταία αγω­νι­στική ήταν η πρώτη που είχε τρια χατ τρικ. Τα πέτυχαν ο Χαρά­λα­μπος Παυ­λί­δης της Μαρκό, ο Χρι­στό­δου­λος Τσι­μπό­κας της Νέας Ιωνίας και ο Γιώργος Τσό­φλιος του Αστέρα Σταυρού. Συνο­λικά τα χατ τρικ της σεζόν έφτασαν τα 16. Βέβαια υπάρ­χουν και τα δύο καρέ, που πέτυχαν ο Λάζαρος Τζε­λί­δης στις 07.12.2024, Ηρακλής Αμμου­διάς – Μου­δα­νιά 4-1 και ο Από­στο­λος Τσιού­νης στις 05.01.2025, Αμβρα­κι­κός Βόνι­τσας – Ερμής Αμυ­νταίου 5-1.

Οι κεφα­λο­σφαιρ­στές

Ο Γιώργος Τσό­φλιος (Αστέρας Σταυρού), ο Πανα­γιώ­της Κατσα­μά­γκας (Τηλυ­κρά­της) και ο Πανα­γιώ­της Παυ­λό­που­λος (Ελλάς Σύρου, Ηλυ­σια­κός) έχουν πετύχει από έξι γκολ με κεφαλιά.

Οι σπε­σια­λί­στες στα φάουλ

Ο Λάζαρος Γκα­τσο­λάρι του Νέστου Χρυ­σού­πο­λης έχει πετύχει τρία γκολ με εκτε­λέ­σεις φάουλ. Από δύο έχουν ο 42χρονος Ηλίας Προ­βα­τί­δης του Αιγι­νια­κού, ο Ναπο­λέων Γκούμας της Θύελλας Ραφήνας και ο Ευθύ­μιος Τσά­πα­ρης του Άρη Αβάτου.

Αλάν­θα­στος στα πέναλτι o Λάζαρος Τζε­λί­δης του Ηρακλή Αμμου­διάς έχει επτά στα επτά πέναλτι φέτος και συνε­χί­ζει το απόλυτο που έχει στην κατη­γο­ρία με 12 στα 12! Μάλιστα τα τρία από τα επτά πέναλτι τα κέρδισε ο ίδιος».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.