Στο δυνατό προπονητικό camp με την επωνυμία «Tirana Challenge» το οποίο διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας συμμετέχουν οι Τιτάνες Ρόδου.
Συνολικά 8 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου του νησιού μας θα προπονηθούν με αθλητές και αθλήτριες από την Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αλβανία, το Μαυροβούνιο, την Βόρεια Μακεδονία, το Κόσοβο και την Μάλτα.
Το 2025 λοιπόν ξεκινά δυναμικά για τους Τιτάνες Ρόδου με σκοπό τις αγωνιστικές εμπειρίες και την σωστή προετοιμασία για τα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.