ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναγιώτης Ράγκος: «Συντάσσομαι απόλυτα με την ομάδα του Θεόδωρου Γκλαβά»

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Παναγιώτης Ράγκος- Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου- Τένις

Στο πλευρό του Θεό­δω­ρου Γκλαβά στις επερ­χό­με­νες εκλογές της ΕΦΟΑ τάχθηκε ο πρό­ε­δρος του Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης Καλύ­μνου Πανα­γιώ­της Ράγκος, με τη σχετική ανα­κοί­νωση που εξέδωσε να ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Αγα­πη­τοί συνά­δελ­φοι , φίλοι του τένις.

Υπη­ρε­τώ­ντας μια πολύ μεγάλη περίοδο την θέση του προ­έ­δρου του σωμα­τείου που εκπρο­σωπώ, έχοντας γνώση όλων των συνι­στα­μέ­νων που διέπουν σήμερα το ελλη­νικό τένις αλλά και αντι­λαμ­βα­νό­με­νος πλήρως την μεγάλη αδυ­να­μία των σημε­ρι­νών ενεργών παρα­γό­ντων της Ομο­σπον­δίας μας να αξιο­ποι­ή­σουν τα δυνατά και να αντι­με­τω­πί­σουν με απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τητα τα αδύναμα σημεία του, νομίζω ότι έφτασε ο καιρός με τις απο­φά­σεις μας, αυτή την μίζερη κατά­σταση να την θέσουμε για πάντα στο περι­θώ­ριο.

Δεν περισ­σεύει άλλος χαμένος χρόνος…

Είναι περιττό να απα­ριθ­μήσω τα λάθη και τις παρα­λεί­ψεις.

Λίγο πολύ τα γνω­ρί­ζετε όλοι!

Σε μια εποχή που όλα γύρω μας κινού­νται με βάση την επι­στη­μο­νική και εξει­δι­κευ­μένη κατάρ­τιση, το ομαδικό πνεύμα συνερ­γα­σίας, τις νέες τεχνο­λο­γίες και την και­νο­το­μία έχουμε να αντι­πα­ρα­θέ­σουμε ένα απόλυτο προ­σω­πο­κε­ντρικό μοντέλο διοί­κη­σης, στείρο, ανα­πο­τε­λε­σμα­τικό και εντελώς ασύμ­βατο με το παρών και το μέλλον!

Ένα μοντέλο που κάνει νόμο την ανι­σό­τητα και αξίωμα την σχέση εξάρ­τη­σης με το αφε­ντικό!

Ένα μοντέλο με χάντρες και καθρε­φτά­κια για τους συνε­πείς και τιμωρία για τους τολ­μη­ρούς και ορα­μα­τι­στές.

Τελικά ας σκε­φτούμε… Αυτό χρειά­ζε­ται σήμερα το ελλη­νικό τένις και η Ελλη­νική Φίλαθλη Ομο­σπον­δία Αντι­σφαί­ρι­σης;

Δεν μπορώ να φαντα­στώ ότι θα υπάρξει έστω και ένας να το υπο­στη­ρί­ξει!

Έφτασε η ώρα που ο καθένας από μας πρέπει να θέσει τον δάκτυ­λον εις τον τύπον των ήλων και να πάρει τις σωστές απο­φά­σεις πρώτα για το σωμα­τείο που εκπρο­σω­πεί και κατόπιν για όλο το ελλη­νικό τένις.

Έφτασε η ώρα που οι ευκαι­ρίες πρέπει να μετου­σιω­θούν σε καρ­πο­φόρα απο­τε­λέ­σματα και οι αδυ­να­μίες να αντι­με­τω­πι­στούν με κατάλ­λη­λους διοι­κη­τι­κούς συντε­λε­στές, πνεύμα συνερ­γα­σίας και γόνιμες προ­τά­σεις. Να αξιο­ποι­η­θούν όλοι οι παρά­γο­ντες, όλα τα σωμα­τεία, να λει­τουρ­γή­σουν σωστά όλες οι επι­τρο­πές και επι­τέ­λους να υπάρξει δικαιο­σύνη!

Όλοι μαζί και ο καθένας από το μετε­ρίζι του να δώσουμε αυτή την μεγάλη μάχη της ανα­τρο­πής! Το οφεί­λουμε στον νεαρό αθλητή, στον βετε­ράνο, στους γονιούς που στε­ρού­νται πολλά για να τα ξοδέ­ψουν στο μεγάλο όνειρο του παιδιού τους, σε όλους αυτούς που ονει­ρεύ­ο­νται μια ξεχω­ρι­στή θέση του τένις στην αθλη­τική κοι­νό­τητα της χώρας μας αλλά και παγκο­σμίως!

Συντάσ­σο­μαι απόλυτα με την ομάδα του Θεό­δω­ρου Γκλαβά, έναν άνθρωπο που εκτιμώ απε­ριό­ρι­στα, με ήθος, εμπει­ρία, αξίες, γνώσεις και πολι­τι­σμό. Θεωρώ, ότι είναι αυτή τη στιγμή ο μονα­δι­κός συντε­λε­στής που μπορεί πραγ­μα­τικά να κάνει πράξη τις μεγάλες και απα­ραί­τη­τες αλλαγές στο χώρο. Θέτω την υπο­ψη­φιό­τητά μου για μια θέση αντι­προ­έ­δρου της Εθνικής Επι­τρο­πής.

Είμαι καθ’ όλα έτοιμος να υπο­στη­ρίξω αυτή την μεγάλη προ­σπά­θεια και ζητώ απ’ όλους εσάς να μου δώσετε την όμορφη ευκαι­ρία.

Μια νέα εποχή για το ελλη­νικό τένις αρχίζει! Πάμε όλοι μαζί!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.