Αθλητικά

Παρασκευή στα γήπεδα!

Την άλλη Παρασκευή ορίστηκαν να διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις της Δόξας Ψίνθου με τον Άρη Αρχαγγέλου και του Αστέρα Παστίδας με τον ΑΣ Ρόδος. Η σέντρα και στα δυο γήπεδα θα δοθεί στις 4.15μ.μ. όπως ανακοίνωσε χθες και επίσημα η διοργανώτρια αρχή. Στο παιχνίδι της Ψίνθου όπου παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Γιώργος Παπαδημήτρης, θα παίξουν δυο ομάδες οι οποίες ξεκίνησαν με …τρίποντο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Οι «βυσσινί» είχαν περάσει νικηφόρα από τα Κοσκινού (έπαιξαν με τον Κολοσσό Κάστρου) και οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν μέσα στη Λέρο της τοπικής Αθλητικής Ένωσης. Το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται σίγουρα με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και λογικά αρκετός κόσμος θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Ψίνθου.
Στην Παστίδα, ο τοπικός Αστέρας που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα (στην Αντιμάχεια), αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Ρόδο η οποία πέτυχε άνετη νίκη σε βάρος της ΑΕΡΑ. Τα «ελάφια» είναι αποφασισμένα να …καλπάσουν και στην Παστίδα, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς και μένοντας έτσι παράλληλα στο …ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι πάντως είναι αποφασισμένοι να τους χαλάσουν τα σχέδια. Παρατηρητής αγώνα στο παιχνίδι της Παστίδας θα είναι ο Μιχάλης Αδαμάκης.
Σημειώνεται πως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Οκτωβρίου μιας και την Κυριακή είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο Διεθνής μαραθώνιος αγώνας δρόμου της Ρόδου. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν κατά τα φαινόμενα τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος που θα αγωνιστούν την Κυριακή για συγκοινωνιακούς λόγους. Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου