ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΕ: Ακυρώθηκε η ομιλία Μητσοτάκη στο συνέδριο

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Κατευ­θείαν από την άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ευρω­παίων ηγετών στη Βου­δα­πέ­στη είχε προ­γραμ­μα­τι­στεί να μεταβεί στην Ρόδο προ­κει­μέ­νου να συμ­με­τέ­χει στις εργα­σίες του συνε­δρίου της ΚΕΔΕ ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυρ. Μητσο­τά­κης.

Το πρό­γραμμα όμως του Πρω­θυ­πουρ­γού στη Βου­δα­πέ­στη ήταν εξαι­ρε­τικά δύσκολο και πριν λίγη ώρα κατέστη σαφές ότι δεν υπήρχε χρόνος για να βρεθεί στην Ρόδο, να μιλήσει στο συνέ­δριο στις 18.00 ώρα περίπου και να απο­χω­ρή­σει για Αθήνα την 19.00.

Οι πλη­ρο­φο­ρίες της “δημο­κρα­τι­κής” ανα­φέ­ρουν ότι ο Πρω­θυ­πουρ­γός δεν θα μπο­ρέ­σει να έρθει στην Ρόδο και αύριο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.