ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Λεσάι και Αυγερινός κατά Διαγόρα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγόρας- Λεσάι

Σύμφωνα με την αθλη­τική ιστο­σε­λίδα footballleaguenews.gr στο πινάκιο της ΠΕΕΟΔ βρί­σκο­νται δύο ποδο­σφαι­ρι­στές που φόρεσαν την φανέλα του Διαγόρα στην σεζόν 2023-2024, οι οποίοι κατέ­θε­σαν προ­σφυγή σε βάρος του «γηραιού» για οφει­λό­μενα προς το πρόσωπό τους.

Πρό­κει­ται για τον μεσο­ε­πι­θε­τικό Γιώργο Λεσάι και τον τερ­μα­το­φύ­λακα Πανα­γιώτη Αυγε­ρινό, με το σχετικό δημο­σί­ευμα να ανα­φέ­ρει τα ακό­λουθα:

«Στο πινάκιο της ΠΕΕΟΔ υπο­θέ­σεις σε βάρος των Πανα­χαϊ­κής, ΠΑΣ Γιάν­νινα, Νίκης Βόλου και Διαγόρα Ρόδου.

Η τελευ­ταία συνε­δρί­αση του Ιουλίου στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ περι­λαμ­βά­νει προ­σφυ­γές σε βάρος τεσ­σά­ρων ομάδων της Super League 2. Οφει­λό­μενα από τη Νίκη Βόλου διεκ­δι­κούν οι Βασίλης Γαβρι­η­λί­δης, Γερά­σι­μος Βου­κε­λά­τος, από το Διαγόρα Ρόδου οι Γιώργος Λεσάι, Πανα­γιώ­της Αυγε­ρι­νός, από τον ΠΑΣ Γιάν­νινα ο Γκέρ­γκελι Νάγκι και από την Πανα­χαϊκή ο πρώην προ­πο­νη­τής της Κ19, Χάρης Ράντος.

Όλες οι υπο­θέ­σεις έχουν προσ­διο­ρι­στεί να συζη­τη­θούν τη Δευτέρα (22/07) στην ΕΠΟ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.