ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Όλα δείχνουν δύο ομίλους και στη νέα σεζόν

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Σουπερ Λιγκ 2

Όπως όλα δεί­χνουν, θα πα­ρα­μεί­νουν οι δύο όμι­λοι στο πρω­τά­θλη­μα της Super League 2 ενό­ψει της αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου 2024-2025.

Το φορ­μάτ του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος θα απο­φα­σι­στεί στη Γε­νι­κή Συ­νέ­λευ­ση της διορ­γα­νώ­τριας αρχής που έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για την Τε­τάρ­τη 10 Ιου­λί­ου. Παρά την αρ­χι­κή πρό­θε­ση για ένα όμιλο, τε­λι­κά προ­κρί­νε­ται το σε­νά­ριο οι ομά­δες να χω­ρι­στούν σε δύο ομί­λους με 10 και 11 ομά­δες όπως και πέρσι που οι 25 σύλ­λο­γοι είχαν χω­ρι­στεί σε Βορρά και Νότο.

Μετά τη λήξη της κα­νο­νι­κής διάρ­κειας του πρω­τα­θλή­μα­τος, θα υπάρ­ξουν play off για την άνοδο στη Super League 1 και play out για τον υπο­βι­βα­σμό στη Γ’ Εθνι­κή, από την οποία φέτος ανέ­βη­καν ο Εθνι­κός Νέου Κε­ρα­μι­δί­ου, η Κα­βά­λα, ο Πα­νιώ­νιος και ο Πα­ναρ­γεια­κός.

Εκ­κρε­μεί τι θα γίνει με τις ομά­δες Β’ με τον Αστέ­ρα Τρί­πο­λης να έχει ήδη δη­μιουρ­γή­σει ομάδα για να συμ­με­τά­σχει στο πρω­τά­θλη­μα της Super League 2 της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου. Στη Γε­νι­κή Συ­νέ­λευ­ση ανα­μέ­νε­ται να απο­φα­σι­στεί και η ημε­ρο­μη­νία της… πρώ­της σέ­ντρας του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.