Σοφία Κοντογιάννη 14.06.2024 | 06:25
Με 2 θέματα προς συζήτηση, μεταξύ άλλων, που αφορούν σε ξενοδοχεία έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου η συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το πρώτο θέμα αφορά σε Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων COOK’S CLUB IALYSOS RHODES στη Ρόδο.
Το δεύτερο θέμα αφορά σε Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία νέου ξενοδοχείου, 5 αστέρων δυναμικότητας 805 κλινών στην Κω ιδιοκτησίας της εταιρείας ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΩΣ ΑΕ.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.