Αθλητικά

Παραιτήθηκε ο Κατσαμάκης

Βόμβα προέκυψε κατά τη χθεσινή ημέρα στα διοικητικά του Ορφέα, μόλις λίγες ημέρες από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο Νεκτάριος Κατσαμάκης λίγους μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας των «ερυθρόλευκων» της πόλης μας, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του.
Ο έμπειρος παράγοντας αποκάλυψε την παραίτησή του, με τις ακόλουθες δηλώσεις στη «δσπορ»:
« Παραιτούμαι από τη θέση του προέδρου του Ορφέα.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεν θα τους αναφέρω αυτή τη στιγμή, αλλά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Πάντως, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν πρέπει να ανησυχούν.
Όποια συμφωνία έχουν κάνει μαζί μου, θα τηρηθεί στο ακέραιο».
Η συγκεκριμένη εξέλιξη όπως είναι φυσικό έχει ανησυχήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Βελή, με τον τρόπο που θα αντιδράσουν να είναι άγνωστος.
Όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου, καθώς οι άνθρωποι του Ορφέα θα υποχρεωθούν να αναδείξουν νέο πρόεδρο, καθώς η απόφαση του Νεκτάριου Κατσαμάκη να παραιτηθεί, αυτή τη στιγμή είναι οριστική και αμετάκλητη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου