Ρεπορτάζ

Νέα υπόθεση απάτης στο marketplace του facebook

Facebook-Antitrust

Αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αποτελεί μια νέα υπόθεση απάτης με θύμα μια ημεδαπή.
Το θύμα εντόπισε την 22α Ιανουαρίου 2024 στο «Marketplace» του «facebook» μία αγγελία για πώληση αυτοκινήτου μάρκας Nissan Qashqai, που ανάρτησε άτομο με στοιχεία ημεδαπού.
Συνομίλησε μαζί του σε κινητό τηλέφωνο και συμφώνησαν για την αγορά του οχήματος έναντι 9.500 ευρώ.
Απέστειλε σε λογαριασμό που της υπέδειξε το χρηματικό ποσό των 2.870 ευρώ με δύο εμβάσματα και ο φερόμενος ως πωλητής προφασιζόμενος ανύπαρκτους λόγους δεν έστειλε το όχημα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.