ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιππική αντοχή: Δύο αγώνες στο ΚΕΙΡ μέσα στο 2024

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΕΙΡ- Ιππασία

Η Ελλη­νική Ομο­σπον­δία Ιππα­σίας ανα­κοί­νωσε το αγω­νι­στικό πρό­γραμμα του 2024 στο άθλημα της ιππικής αντοχής, το οποίο εγκρί­θηκε στο τελευ­ταίο διοι­κη­τικό συμ­βού­λιο.

Το πρό­γραμμα περι­λαμ­βά­νει 11 διορ­γα­νώ­σεις, δύο εκ των οποίων θα φιλο­ξε­νη­θούν στο Κέντρο Εκπαι­δεύ­σεως Ιππα­σίας Ρόδου. Πρό­κει­ται για τον 2ο Δια­συλ­λο­γικό Αγώνα που θα διε­ξα­χθεί στο 10 Μαρτίου και τον 6ο Δια­συλ­λο­γικό αγώνα που θα διε­ξα­χθεί στις 30 Ιουνίου.

Ανα­λυ­τικά:

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.