ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει ο Ευθύμης Λέκκας για τον «Δίδυμο» σεισμό ανοιχτά της Κάσου 

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ευθύμιος Λέκκας

«Δεν πρό­κει­ται για κάποιο ιδιαί­τερο φαι­νό­μενο. Έγινε στον θαλάσ­σιο χώρο και εκτιμώ ότι είναι συνέ­χεια των σεισμών που έγιναν προχθές καθώς έγιναν μεταξύ Κάσου και Κρήτης» τόνισε στο enikos.gr ο πρό­ε­δρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας για τον «Δίδυμο» σεισμός έγινε ανοιχτά της Κάσου μεγέ­θους 4,1 Ρίχτερ.

Ο ίδιος συνέ­χισε λέγο­ντας ότι «θεωρώ πως πρό­κει­ται για φυσική μετα­σει­σμική ακο­λου­θία».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει ρήγμα στο συγκε­κρι­μένο σημείο, ο κ. Λέκκας απά­ντησε ότι «πρό­κει­ται για ένα εγκάρ­σιο ρήγμα, που είναι μεγάλο και είχε δώσει τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ, αλλά δεν θεωρώ ότι πλέον μπορεί να δώσει κάτι άλλο, παρά μικρό­τε­ρου μεγέ­θους σει­σμούς».

Πηγή enikos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.