ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Χαμηλώνουν τους τόνους και κοιτάνε την Ηλιούπολη

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Διαγόρας

• Αμφί­βο­λος ο Βασίλης Τσια­ντού­λας

Τη δεύτερη συνε­χό­μενη νίκη της στον 2ο όμιλο (Νότιο) του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2 πέτυχε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Δια­γό­ρας, καθώς επι­βλή­θηκε στο δημο­τικό στάδιο της πόλης μας της ομάδας των Χανίων με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 3ης αγω­νι­στι­κής.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» πρό­σθε­σαν ακόμα ένα «τρί­πο­ντο» στη συλλογή τους, ανε­βαί­νο­ντας στην 3η θέση του πίνακα, με την εικόνα που είχαν στο παι­χνίδι της Δευ­τέ­ρας, ιδιαί­τερα στο πρώτο ημί­χρονο, να ενθου­σιά­ζει τους φιλά­θλους αλλά και όλους στην οικο­γέ­νεια του «γηραιού».

Η ομάδα δείχνει να έχει τα φόντα να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει μία πολύ καλή πορεία στην σεζόν 2023-2024, ωστόσο ο προ­πο­νη­τής Θωμάς Γράφας και οι συνερ­γά­τες του προ­σπα­θούν να χαμη­λώ­σουν τους τόνους, επι­ση­μαί­νο­ντας ότι το πρω­τά­θλημα έχει πολύ και δύσκολο δρόμο ακόμα.

Ο έμπει­ρος τεχνι­κός ζήτησε από τους ποδο­σφαι­ρι­στές του να ξεχά­σουν τα Χανιά και συγκε­ντρω­θούν στο εκτός έδρας παι­χνίδι που ακο­λου­θεί με αντί­παλο την Ηλιού­πολη για την 4η αγω­νι­στική, προ­κει­μέ­νου να προ­ε­τοι­μα­στούν κατάλ­ληλα για να είναι σε θέση να διεκ­δι­κή­σουν ακόμα ένα νικη­φόρο απο­τέ­λε­σμα.

Από εκεί και πέρα, το πρό­γραμμα της Τρίτης διε­ξή­χθη σε δύο γκρουπ για τους «κυα­νέ­ρυ­θρους». Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι ποδο­σφαι­ρι­στές αγω­νί­στη­καν στο παι­χνίδι με τα Χανιά, εκτε­λώ­ντας ασκή­σεις απο­θε­ρα­πείας και χαλά­ρωμα. Στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπό­λοι­ποι αθλητές που προ­πο­νή­θη­καν σε εντα­τι­κούς ρυθμούς.

Την Τετάρτη οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» θα προ­πο­νη­θούν στο ενω­σιακό γήπεδο στις εγκα­τα­στά­σεις του Κορα­κό­νε­ρου, ξεκι­νώ­ντας ουσια­στικά την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το εκτός έδρας παι­χνίδι της Κυρια­κής με την Ηλιού­πολη.

Οι προ­πο­νή­σεις θα είναι καθη­με­ρι­νές έως και το πρωί του Σαβ­βά­του που θα ολο­κλη­ρω­θεί η προ­ε­τοι­μα­σία, ενώ το μεση­μέρι της ίδιας ημέρας ανα­μέ­νε­ται να ανα­χω­ρή­σει η απο­στολή για την Αθήνα.

Αμφί­βολη θεω­ρεί­ται η συμ­με­τοχή του Βασίλη Τσια­ντούλα, καθώς ο νεαρός μέσος ταλαι­πω­ρεί­ται από ενο­χλή­σεις στον τετρα­κέ­φαλο, «ενθύμιο» από το παι­χνίδι της Δευ­τέ­ρας με τα Χανιά, όπου και έγινε αλλαγή. Οι επό­με­νες ημέρες θα δείξουν αν ο ποδο­σφαι­ρι­στής θα ξεπε­ρά­σει τις ενο­χλή­σεις για να τεθεί στη διάθεση του Θωμά Γράφα, ενώ αξίζει να σημειώ­σουμε ότι δεν υπάρ­χουν άλλα προ­βλή­ματα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.