ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Ολυμπιακής Απόστασης: Στην 12η θέση ο Γιώργος Μπαραχάνος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Μπαραχανός Γιώργος- Ποδηλασία

Ακόμη μια μεγάλη επι­τυ­χία για τον Κώο αθλητή, Γιώργο Μπα­ρα­χάνο ο οποίος συμ­με­τείχε στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Τριά­θλου Ολυ­μπια­κής Από­στα­σης που διε­ξή­χθη με απόλυτη επι­τυ­χία στην Ηγου­με­νί­τσα.

Το Πανελ­λή­νιο Τρίαθλο Ολυ­μπια­κής Από­στα­σης περιε­λάμ­βανε 1,5 χιλιό­με­τρο κολύμπι, 40 χιλιό­με­τρα ποδη­λα­σία και 10 χιλιό­με­τρα τρέξιμο. Οι χρόνοι του Κώου αθλητή ήταν εξαι­ρε­τι­κοί αφού ολο­κλή­ρωσε τον αγώνα του σε 2 ώρες και 12 λεπτά τερ­μα­τί­ζο­ντας στην 12η θέση ανάμεσα σε 64 αθλητές.

Αξίζει να σημειώ­σουμε ότι ειδι­κό­τερα ο χρόνος της ποδη­λα­σίας του ήταν τόσο καλός που τον έφερε στην 3η θέση σε εκείνο το κομμάτι του αγώνα. Για την ιστορία στην πρώτη θέση τερ­μά­τισε ο Πανα­γιώ­της Πολύζος με χρόνο 1.53.18 και στη δεύτερη θέση ο Πανα­γιώ­της Δημό­που­λος με χρόνο 1:53:48.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.