ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λέρος: Τραυματίστηκε 11χρονη λουόμενη από σκάφος με Τούρκους επιβαίνοντες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΙΑΘΡ ΣΚΑΦΟΣ

Χθες, Σάβ­βα­το (26.7.2014) με­σημ­βρι­νές ώρες, στο Πα­ντέ­λι Λέρου, τραυ­μα­τί­στη­κε ελα­φρά εντε­κά­χρο­νη λουό­με­νη από βοη­θη­τι­κό σκά­φος (τέ­ντερ) με Τούρ­κους επι­βαί­νο­ντες.

Το 11χρονο κο­ρι­τσά­κι που είναι καλά στην υγεία του, με­τα­φέρ­θη­κε άμεσα στο Κρα­τι­κό Θε­ρα­πευ­τή­ριο – Κέ­ντρο Υγεί­ας Λέρου, με απο­τέ­λε­σμα να νο­ση­λευ­τεί για κα­θα­ρά προ­λη­πτι­κούς λό­γους.

Στο ση­μείο του ατυ­χή­μα­τος κα­τέ­φτα­σαν στε­λέ­χη της Λι­με­νι­κής Αρχής Λέρου, όπου προ­έ­βη­σαν στη σύλ­λη­ψη του 27χρο­νου αλ­λο­δα­πού κυ­βερ­νή­τη του βοη­θη­τι­κού σκά­φους, καθώς και των πέντε αλ­λο­δα­πών επι­βαι­νό­ντων, διότι σε έλεγ­χο που διε­νερ­γή­θη­κε, δια­πι­στώ­θη­κε ότι είχαν ει­σέλ­θει πα­ρά­νο­μα στη χώρα.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, η Λι­με­νι­κή Αρχή Λέρου επι­κοι­νώ­νη­σε με την οι­κεία Ει­σαγ­γε­λι­κή Αρχή (Κω), και κα­τό­πιν ακο­λου­θή­θη­κε η αυ­τό­φο­ρη δια­δι­κα­σία.

Προ­α­νά­κρι­ση διε­νερ­γεί­ται από το Λι­με­ναρ­χείο Λέρου.

Πηγή: lerosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΣ

    Τουλάχιστον ατυχής η επιλογή της φωτογραφίας γιά την προβολή αυτής της είδησης. Πρόκειται (φωτογραφία) γιά το BLUE SHARK, ένα αγωνιστικό ιστιοπλοικό σκάφος, που ανήκει στη δύναμη του ΑΣΙΑΘ Ρόδου και στελεχώνεται από γνωστούς Ροδίτες ιστιοπλόους.