Τοπικές Ειδήσεις

Αντώνης Καμπουράκης: “Αισιοδοξία και όρεξη για να βοηθήσω όσο μπορώ έναν ευλογημένο τόπο”

Με τάσεις … εξομολόγησης ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης, μίλησε στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ &

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο πλαίσιο της εφετινής ITB Berlin, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την τουριστική περίοδο που ήδη ξεκίνησε στην Ρόδο, αλλά και την απόφασή του “να βοηθήσω όσο μπορώ, έναν ευλογημένο τόπο”.

Σε μια εξόχως θετική συγκυρία, με τις τουριστικές εξελίξεις να κινούνται θετικά για το σμαραγδένιο νησί, την συμμετοχή στην ITB να είναι η καλύτερη όλων των εποχών και να χαρακτηρίζεται όπως όλους ως “παράδειγμα προς μίμηση”, το Rhodes Co Lab να υλοποιείται προβάλλοντας την Ρόδο σε όλη την Οικουμένη και νέες μακρινές αγορές να έχουν ανοίξει για το νησί, ο δήμαρχος Ρόδου υπογραμμίζει ότι οι προοπτικές της Ρόδου είναι σπουδαίες.

Άλλωστε όπως λέει “Έφυγα από την ιδιωτική οικονομία για να εκλεγώ στο τιμόνι του Δήμου, γιατί πιστεύω στις προοπτικές του εξαιρετικού τόπου μας”, ενώ ζητά “…μια μεγάλη συγγνώμη για όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια”. Κάνει δε ειδική αναφορά στην συμφωνία που υπεγράφη με διάσημο Φινλανδό σκηνοθέτη για κινηματογραφικές παραγωγές στην Ρόδο, όπως συνέβαινε δεκαετίες πριν!

Τουριστικά δε χαρακτηρίζει “μεγάλες τις δυνατότητες της χώρας, του Νοτίου Αιγαίου και της Ρόδου”.

Ωστόσο επισημαίνει ότι “Όλα θα κριθούν στην παροχή υπηρεσίας στον Τουρισμό, με δεδομένη την έλλειψη εργαζόμενων

Πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου