Υπό κράτηση παραμένει η Εύα Καϊλή μετά και τις σημερινές ακροάσεις. Το αίτημα να αποφυλακισθεί, έστω υπό όρους δεν έγινε δεκτό κι έτσι η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή του Χάρεν για το σκάνδαλο του Qatargate.
Υπό κράτηση παραμένει και ο Αντόνιο Παντσέρι.
Η Εύα Καϊλή εκπροσωπείται πλέον από το νέο της δικηγόρο, τον Σβεν Μαρί ο οποίος εισερχόμενος στο δικαστικό μέγαρο δήλωσε ότι η κυρία Καϊλή είναι μάνα και θα πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι της, με το παιδί της. Ετσι, ζήτησε αποφυλάκιση, έστω με όρους -βραχιολάκι, κάτι που δεν έγινε δεκτό από το προδικαστικό συμβούλιο.
Πλέον, η Εύα Καϊλή θα μπορεί να ζητήσει εκ νέου ακρόαση στο δικαστήριο σε δύο μήνες και όχι σε έναν.
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.