ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρόφιμα για το συσσίτιο της Μητρόπολης Κώου & Νισύρου και 500 Rapid Test στο Νοσοκομείο Κω από τους Lions

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Lions ΚΩΣ

Τρόφιμα για το συσ­σί­τιο της Ιεράς Μητρό­πο­λης Κώου & Νισύρου (70 κιλά αλεύρι, 50 κιλά ζάχαρη, 60 κιλά ζυμα­ρικά και 48 σάλτσες ντο­μά­τας) παρέ­δω­σαν σήμερα οι Lions της κεντρι­κής διοί­κη­σης του θ.117Α.

Την παρά­δοση πραγ­μα­το­ποί­η­σαν η Α΄Αντικυβερνήτης και πρό­ε­δρος της επι­τρο­πής άλλων ανθρω­πι­στι­κών δράσεων των Lions, Μαρία Πολίτου και η πρό­ε­δρος ζώνης Μαρία Μπαφίτη, ενώ τα τρόφιμα δόθηκαν στις εγκα­τα­στά­σεις του εκκλη­σια­στι­κού οίκου ευγη­ρίας της Μητρο­πό­λεως όπου παρα­σκευά­ζε­ται καθη­με­ρινά, το συσ­σί­τιο.

Ο Σεβα­σμιώ­τα­τος Μητρο­πο­λί­της Κώου & Νισύρου κκ.Ναθα­ναήλ, ευχα­ρί­στησε τους Lions, που σκέ­φτο­νται τους συναν­θρώ­πους μας και στη­ρί­ζουν το συσ­σί­τιο της Μητρό­πο­λης, που δίδεται καθη­με­ρινά, σε όσους συμπο­λί­τες μας έχουν ανάγκη!

Αμέσως μετά, παρα­δό­θη­καν 500 Rapid Test στον διοι­κητή του νοσο­κο­μείου Κω κ.Σταμάτη Βασι­λειάδη, προ­σφο­ράς της προ­έ­δρου του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Παρα­δει­σίου “Αγία Μαρίνα”, κ. Ανα­στα­σίας Σταυριανού-Γεωργιάδη, η οποία στέ­κε­ται αρωγός στο έργο των Lions και η οποία έχει βρα­βευ­τεί από την π. κυβερ­νήτη, Μαρ­γα­ρίτα Δασκα­λάκη , με το βραβείο «Melvin Jones Fellow» .

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.