Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ξαναγράφουμε την ιστορία μας όλοι μαζί»

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Διαγόρας, κάλεσε τους φιλάθλους του νησιού μας να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ξαναγράφουμε την ιστορία μας όλοι μαζί.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905, ενόψει του σημαντικού αγώνα του πρωταθλήματος της S.L.2 με τον Μακεδονικό την Κυριακή 29/01/2023 στις 14:45, στο ανακαινισμένο στολίδι, στο δημοτικό στάδιο Ρόδου ‘’Διαγόρας’’, με την αρχική ιταλική του ονομασία ‘’Arena Del Sole’’, γήπεδο μας, που μας παρέδωσε ο Δήμος Ρόδου για χρήση και τους ευχαριστούμε θερμά, γι’ αυτό καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Ρόδου να στηρίξει την πιο ιστορική ομάδα της πόλης, του νησιού μας και της Ελλάδας στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.
Η επανεκκίνηση και τα νέα θεμέλια που μπήκαν από το καλοκαίρι έχουν θέσει για όλους μας πολύ ψηλά τον πήχη, με στόχο πάντα το καλό της ομάδας που όλοι αγαπάμε!
Σαν ομάδα, σαν οικογένεια, ο Διαγόρας Ρόδου (διοίκηση, παίκτες, προπονητές), θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα μας δουλεύει καθημερινά με μοναδικό γνώμονα τη διάκριση και τις αξίες που πρεσβεύει η ιστορία της ομάδας μας!
Γνωρίζουμε πως οι προσδοκίες των φίλαθλων μας για μια ισχυρή ομάδα είναι μεγάλες και πάνω σε αυτό καθημερινά προσπαθούμε.
Το μόνο που χρειαζόμαστε τούτη την κομβική από κάθε άποψη αγωνιστική, είναι η παρουσία και η στήριξη σας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια!
Η φωνή σας και το χειροκρότημα σας αποτελούν για όλους εμάς και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές μας το πιο σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας.
Πάμε όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή να δείξουμε πως η έδρα μας αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη!
Η ώρα των φιλάθλων έφτασε!
Η νέα διοίκηση και οι παίκτες έκαναν έως και σήμερα το καθήκον τους και κράτησαν το Διαγόρα στους ώμους τους!
Το πρωτάθλημα για όλους τους Διαγορίτες ξεκινάει την Κυριακή!
Την Κυριακή λοιπόν είναι η ώρα των φιλάθλων του Διαγόρα!
Αυτήν την νίκη και τις επόμενες, θα την γιορτάσουμε όλοι μαζί!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου