Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Γιανναράκης και επίσημα

Ο Θανάσης Γιανναράκης είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Διαγόρας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου στόπερ Αθανάσιου Γιανναράκη. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στο Διαγόρα από τον Πανσερραϊκό, με εξάμηνο δανεισμό, να βοηθήσει με τους συμπαίκτες του τον ‘’γηραιό’’ να πετύχει το στόχο του.
Μάλιστα ο Γιανναράκης αγωνίσθηκε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ έχει πολλές εμπειρίες με τον Πανσερραϊκό στον οποίο βρέθηκε από το 2019.
Ο νεοαποκτηθείς ‘’κυανέρυθρος’’ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Πανθρακικό και στη συνέχεια πήγε στον Ολυμπιακό. Ο δρόμος τον έφερε στη Ξάνθη απ’ όπου μεταπήδησε το 2019 στον Πανσερραϊκό.
Ο Γιανναράκης έρχεται την Παρασκευή το απόγευμα στο νησί μας για να ξεκινήσει προπονήσεις και να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου