Αθλητικά

Φοίβος: Μπαράζ παραιτήσεων και εκλογές τον Ιανουάριο!

Θρυαλλίδα ραγδαίων εξελίξεων αποδείχθηκε η επώδυνη εντός έδρας ήττα που γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Φοίβος από τον Κλεόβουλο με 2-0, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο προπονητής Γιώργος Σάββενας υπέβαλε την παραίτησή του με την υποσημείωση πως η απόφασή του ήταν οριστική και αμετάκλητη, ωστόσο όπως φαίνεται, η πρόκληση κενού στην τεχνική ηγεσία ήταν για τον ιστορικό σύλλογο το λιγότερο.
Παρότι είναι εξαιρετικά νωρίς για να γίνεται λόγος για την απώλεια των υψηλών στόχων με τους οποίους μπήκαν οι Κρεμαστενοί στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, η δεύτερη εντός έδρας «γκέλα» (είχε προηγηθεί το 2-2 με τον Άρη Αρχαγγέλου) πυροδότησε «εκρήξεις» και σε διοικητικό επίπεδο, καθώς την παραίτησή του υπέβαλε και ο πρόεδρος Φώτης Μούκας, τον οποίο κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες ακολούθησαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.!
Εκ των πραγμάτων, ο Φοίβος οδηγείται σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, οι οποίες προγραμματίζονται για τις αρχές του επόμενου μήνα, ενώ ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που έχει στο επίκεντρό της το όνομα του πρώην προέδρου του συλλόγου Άκη Δελαπόρτα, ως του ανθρώπου που θα ηγηθεί της προσπάθειας σχηματισμού καινούργιας διοίκησης.
Η αναστάτωση που έχει προκληθεί στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος προφανώς και δεν εκπλήσσει, όπως και δεν εκπλήσσει ο προβληματισμός αρκετών ποδοσφαιριστών για το μέλλον τους στην ομάδα. Μέχρι νεωτέρας, χρέη προπονητή θα εκτελεί ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Σάββενα Γιάννης Γιαννικάκης, με συνεργάτη τον γυμναστή Γιάννη Μάλτα. Οι δύο τους θα καθοδηγήσουν τους Κρεμαστενούς στο εκτός έδρας νοκ άουτ παιχνίδι της Τετάρτης για τη 2η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, με αντίπαλο τον Δαμάγητο.
Η επιστολή παραίτησης του Φώτη Μούκα
«Μετά από 10 συναπτά έτη στην ομάδα του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής, έφτασε αυτό το ταξίδι στο τέλος του. Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα! Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. για την πρόωρη διαδικασία που τους υποβάλλω μεσούσης της σεζόν. Τους ευχαριστώ από καρδιάς!
Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα και ιδιαίτερα τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους! Δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο.
Δεσμεύομαι προσωπικά για την ομαλή μετάβαση και λειτουργία της ομάδας. Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχαριστήσω από καρδιάς. Σε έναν όμως θα αναφερθώ λίγο παραπάνω, είναι ένα παιδί που έχει παίξει μπάλα στην ομάδα, ήταν τρισήμιση χρόνια στη διοίκηση, ήρθε κύριος και φεύγει κύριος, τίμιος και παντελονάτος!
Παναγιώτης Αγγελόπουλος! Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στον στρατιώτη του Φοίβου Κώστα Σταυριανάκη. Άκη Ζόγκα και Θανάση Καραχάλιο.
Η ευθύνη για όλα αυτά είναι καθαρά και μόνο δική μου. Ήταν τιμή μου να υπηρετώ αυτή την ομάδα. Με νεότερη ανακοίνωσή μου θα προκηρυχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου