Αθλητικά

Όμιλός Αντισφαίρισης Ίωνες Λέρου: Οι νικητές του Περιφερειακού Πρωταθλήματος στην κατηγορία U14

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ίωνες Λέρου, το δεύτερο σκέλος του 4ου Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ε3 Νοτίου Αιγαίου, με τους τελικούς της κατηγορίας U14 σε αγόρια και κορίτσια.
Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Δαμιανός Τσαφής του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και στα κορίτσια πρώτευσε η Βαρβάρα Περίδη επίσης του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ίωνες Λέρου αναφέρονται τα εξής:
«Το 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ε3 Νοτίου Αιγαίου ολοκληρώθηκε με τους τελικούς αγώνες της κατηγορίας Αγόρια και Κορίτσια U14.
Στους τελικούς αγωνίστηκαν:
Αγόρια U14
Τσαφής Δαμιανός (ΡΟΑ) – Παμπρής Ιωάννης (ΡΟΑ), με νικητή τον Τσαφή Δαμιανό.
Κορίτσια U14
Περίδη Βαρβάρα (ΡΟΑ) – Σιφουνιού Άννα (Ίωνες Λέρου), με νικήτρια την Περίδη Βαρβάρα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πολύ όμορφο τένις που έπαιξαν.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους στα γήπεδα, τη διεξαγωγή για πρώτη φορά στη Λέρο, του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ε3 Juniors Νοτίου Αιγαίου.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τους συνεργάτες του, τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Νίκο Νικολή, τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Μανώλη Μουσελή και τον πρόεδρο της Ενεργειακής Α.Ε. κ. Ιωάννη Θεμέλαρο για τη στήριξη και συνδιοργάνωση του Πρωταθλήματος.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον Όμιλο των Ιώνων.
Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΙΣΑΠ/Λέρου και το δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια για τη συνεχή στήριξή τους.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και φίλους των Ιώνων για την έμπρακτη στήριξή τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου