ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο σοκ στη Ρόδο! Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΟΝΟΣ 21.11.2022

Σοκ έχει προ­κα­λέ­σει στη Ρόδο η δολο­φο­νία μας κατά­κοι­της ηλι­κιω­μέ­νης, από την οικιακή της βοηθό, σήμερα το πρωί, στις Καλυ­θιές!

Σύμφωνα με τις πρώτες πλη­ρο­φο­ρίες της «δημο­κρα­τι­κής», η οικιακή βοηθός Φ.Φ. 45 ετών που φρό­ντιζε την ηλι­κιω­μένη  η οποία αντι­με­τώ­πιζε ψυχο­λο­γικά και κινη­τικά προ­βλή­ματα και δεν ήταν αυτο­ε­ξυ­πη­ρε­τού­μενη, τηλε­φώ­νησε στις 08:25 το πρωί στους αστυ­νο­μι­κούς λέγο­ντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμεσως έσπευ­σαν στο σημείο οι αστυ­νο­μι­κοί και ασθε­νο­φόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθε­νο­φό­ρου βρήκε την 75χρονη γυναίκα στο κρεβάτι και προ­σπά­θησε να την επα­να­φέ­ρει καθώς μέχρι εκείνη την ώρα είχε ισχνό σφιγμό, ωστόσο παρά τις υπε­ράν­θρω­πες προ­σπά­θειες των ανθρώ­πων του ΕΚΑΒ, αυτό δεν κατέστη δυνατό και τελικά λίγη ώρα αργό­τερα πιστο­ποί­η­σαν τον θάνατό της.

Η 45χρονη γυναίκα, που φέρεται να έπνιξε την ηλι­κιω­μένη με μαξι­λάρι, τηλε­φώ­νησε στο “100” και δήλωσε ότι δολο­φό­νησε την άτυχη γυναίκα, παρέ­μενε στο σημείο, και συνε­λή­φθη από τους αστυ­νο­μι­κούς.

Η άτυχη 75χρονη Φ.Κ. είχε ένα παιδί, το οποίο βρί­σκε­ται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χει­ρί­ζε­ται το ΑΤ Αρχαγ­γέ­λου με τη συν­δρομή της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου.

Για το συμβάν εκδό­θηκε  από την Γενική Αστυ­νο­μική Διεύ­θυνση Νοτίου Αιγαίου το ακό­λουθο δελτίο τύπου:

«Συνε­λή­φθη 45χρονη για ανθρω­πο­κτο­νία στη Ρόδο

Συνε­λή­φθη σήμερα (21 Νοεμ­βρίου 2022) το πρωί στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας, μια 45χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχη­μα­τί­σθηκε ποινική δικο­γρα­φία για ανθρω­πο­κτο­νία.

Ειδι­κό­τερα, όπως προ­έ­κυψε στο πλαίσιο άμεσης διε­ρεύ­νη­σης σχε­τι­κής αναγ­γε­λίας, πρώτες πρωινές ώρες η 45χρονη προ­κά­λεσε ασφυ­κτικό θάνατο σε ηλι­κιω­μένη γυναίκα που φρό­ντιζε, μέσα σε κατοι­κία σε χωριό της Ρόδου.

Η συλ­λη­φθείσα θα οδη­γη­θεί στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου».

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.