ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ροδίων Άθλησις: Απάντησε σε Α.Ο. Κολοσσό και αθλητικό site

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Με ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε το Ρο­δί­ων Άθλη­σις, την οποία υπο­γρά­φει ο Γιώρ­γος Τρι­χιάς, απά­ντη­σε στον Α.Ο. Κο­λοσ­σός που κα­τήγ­γει­λε την πα­ρά­νο­μη συμ­με­το­χή τριών αθλη­τών του, αλλά και στο αθλη­τι­κό site που δη­μο­σί­ευ­σε την ανα­κοί­νω­ση των «θα­λασ­σί».

Στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του Ρο­δί­ων Άθλη­σις ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Όλα αυτά τα χρό­νια το Ρο­δί­ων Άθλη­σις έχει ως τα­κτι­κή να μην απα­ντά­ει σε ανυ­πό­γρα­φα δη­μο­σιεύ­μα­τα ποσό μάλ­λον δη­μό­σια.

Με έκ­πλη­ξη, ωστό­σο, πλη­ρο­φο­ρη­θή­κα­με ότι εχθές (σ.σ. Τρίτη) δη­μο­σιεύ­θη­κε σε συ­γκε­κρι­μέ­νο αθλη­τι­κό site ανυ­πό­γρα­φη ανα­κοί­νω­ση-κα­ταγ­γε­λία του Α.Ο. Κο­λοσ­σού, η οποία είναι κα­θό­λα αίολη, αβά­σι­μη και συ­κο­φα­ντι­κή.

Ανα­φέ­ρε­ται δε σε έναν αγώνα, ο οποί­ος διε­ξή­χθη σε ήρεμο κλίμα με­τα­ξύ των δυο ομά­δων και έληξε πριν 3 ημέ­ρες χωρίς να έχει δια­τυ­πω­θεί το οποιο­δή­πο­τε πα­ρά­πο­νο και από τις δυο πλευ­ρές.

Το ανυ­πό­γρα­φο δε του δη­μο­σιεύ­μα­τος και κατ’ επέ­κτα­ση της επι­κα­λού­με­νης επι­στο­λής επι­βε­βαιώ­νει το ανί­σχυ­ρο και αβά­σι­μο των ανα­φο­ρών της. Κα­θί­στα­ται δε σαφές πως απο­τε­λεί μια κα­κε­ντρε­χή ενέρ­γεια τρί­του, η οποία επι­διώ­κει να προ­σβά­λει το κύρος και των δύο αθλη­τι­κών σω­μα­τεί­ων αλλά και να διαρ­ρή­ξει την άψογη με­τα­ξύ τους σχέση. Θε­ω­ρεί­ται δε βέ­βαιο πως η ανάρ­τη­σή του ως ‘’κί­τρι­νος τύπος’’ επι­διώ­κει την πρό­σκαι­ρη προ­βο­λή.

Για τους πα­ρα­πά­νω λό­γους θε­ω­ρού­με το συ­γκε­κρι­μέ­νο δη­μο­σί­ευ­μα ανυ­πό­στα­το και δη­λώ­νου­με πως εξα­κο­λου­θού­με να δια­τη­ρού­με άψο­γες σχέ­σεις και συ­νερ­γα­σία σε όλα τα επί­πε­δα με την Α.Ο. Κο­λοσ­σός , όπως και πράτ­του­με κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση όλα αυτά τα χρό­νια.

Εν­δει­κτι­κά πα­ρα­δείγ­μα­τα της άψο­γης συ­νερ­γα­σί­ας μας απο­τε­λούν οι ανταλ­λα­γές αθλη­τών, οι φι­λι­κοί αγώ­νες όλων των τμη­μά­των κάθε εβδο­μά­δα και η πα­ρα­χώ­ρη­ση του γη­πέ­δου μας όποτε μας ζη­τη­θεί για τις ανά­γκες τόσο των τμη­μά­των του Α.Ο. Κο­λοσ­σού όσο και για τους αθλη­τές της Κ.Α.Ε.».

Η ανα­κοί­νω­ση του Α.Ο. Κο­λοσ­σός ανα­φέ­ρει τα ακό­λου­θα:

Αξιό­τι­με Κύριε Πρό­ε­δρε ,σας κά­νου­με γνω­στό με αυτή μας την επι­στο­λή ότι στο παι­χνί­δι εφη­βι­κού της ομά­δας μας ΑΟ ΚΟ­ΛΟΣ­ΣΟΣ – ΡΟ­ΔΙΩΝ ΑΘΛΗ­ΣΗΣ 3αθλη­τές που έχουν δελ­τίο στην ομάδα μας αγω­νί­στη­καν με την αντί­πα­λη ομάδα χρη­σι­μο­ποιώ­ντας δελ­τία και κάρ­τες υγεί­ας άλλων αθλη­τών !

Οι υπεύ­θυ­νοι της ομά­δας μας δεν προ­έ­βη­σαν σε έν­στα­ση σε­βό­με­νοι γο­νείς, φι­λά­θλους και αθλη­τές αλλά και γιατί γνώ­ρι­ζαν την δια­δι­κα­σία που έπρε­πε να ακο­λου­θη­θεί !

Φυ­σι­κά η σιωπή μας δεν ση­μαί­νει σε καμιά πε­ρί­πτω­ση συ­γκά­λη­ψη , είναι δυ­να­τόν να δεί­χνει σε εφή­βους το δρόμο της πα­ρα­νο­μί­ας ή της επι­πο­λαιό­τη­τας ο υπεύ­θυ­νος σω­μα­τεί­ου και να ναι πα­ράλ­λη­λα μέλος της πει­θαρ­χι­κής της ΤΕ? Είναι δυ­να­τόν να δι­καιο­λο­γεί­ται λέ­γο­ντας ότι δεν γνώ­ρι­ζε τους κα­νο­νι­σμούς και να χει αρ­μο­διό­τη­τα την επι­βο­λή ποι­νών σε άλλα σω­μα­τεία ?

Πα­ρα­κα­λού­με για τις δικές σας ενέρ­γειες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.