ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
744

Σε θετικό κλίμα πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε, την Παρα­σκευή 11 Νοεμ­βρίου 2022, συνά­ντηση της Διοί­κη­σης της Συνο­μο­σπον­δίας Επι­χει­ρη­μα­τιών Του­ρι­στι­κών Κατα­λυ­μά­των Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) εκπρο­σω­πού­μενη από τον Πρόεδρο, κ.  Πανα­γιώτη Τοκούζη και τον Α΄ Αντι­πρό­ε­δρο, κ. Δημήτρη Ατσάρο, με τον Υπουργό Του­ρι­σμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Αντι­κεί­μενο συζή­τη­σης τα γνωστά στον κύριο υπουργό, πάγια προ­βλή­ματα που ταλα­νί­ζουν τους επι­χει­ρη­μα­τίες του­ρι­στι­κών κατα­λυ­μά­των τα τελευ­ταία χρόνια.

Η Διοί­κηση της ΣΕΤΚΕ, εξέ­φρασε στον κ. υπουργό την ανα­γκαιό­τητα εξεύ­ρε­σης ουσια­στι­κών και μόνιμων λύσεων για τα καίρια αυτά θέματα που δυσχε­ραί­νουν την λει­τουρ­γία των επι­χει­ρή­σεων του κλάδου, καθι­στώ­ντας τες σε πολλές περι­πτώ­σεις ακόμη και μη βιώ­σι­μες.

Μετά από έναν εποι­κο­δο­μη­τικό διάλογο και ανταλ­λαγή απόψεων ο κύριος υπουρ­γός, κατα­νο­ώ­ντας πλήρως τις ανη­συ­χίες των επι­χει­ρη­μα­τιών, δεσμεύ­τηκε για τη διευ­θέ­τηση τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.