Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και παιγνιόχαρτα
Συνελήφθησαν χθες (11 Νοεμβρίου 2022) το βράδυ στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, πέντε άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.
Πρόκειται για τον υπεύθυνο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και τέσσερις πελάτες – παίκτες, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός που διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει τη διενέργεια τυχερού παιγνίου με στοιχηματισμό χρημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι όπου συμμετείχαν τέσσερις πελάτες ως παίκτες.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ και δύο τράπουλες.
Σε βάρος του συλληφθέντα αλλοδαπού κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.