Αθλητικά

Ξεκαθαρίζει του Τσετιροκλή

Στη μεσαία γραμμή, έχει διαπιστώσει ο προπονητής του Κλεόβουλου, Δημήτρης Δογιάμας, το μεγαλύτερο κενό ενόψει της νέας αγωνιστικής, γι’ αυτό και έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση ενός έμπειρου και ποιοτικού χαφ.
Τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, οι Λινδιακοί τον βρήκαν στο πρόσωπο του Γιώργου Τσετιροκλή που τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην ΑΕΡΑ.
Οι άνθρωποι του Κλεόβουλου στις επαφές που είχαν μαζί του, κατάφεραν να έρθουν σε προφορική συμφωνία στους οικονομικούς όρους της συνεργασίας τους, ωστόσο υπάρχει μία παράμετρος προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Αυτή είναι ότι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μερικές ημέρες διορία, προκειμένου να εξετάσει και τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, από ομάδες ανώτερης κατηγορίας, έτσι ώστε να πάρει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», η διορία τελειώνει σήμερα, με τους Λινδιακούς να αναμένουν την απάντηση του Τσετιροκλή, ευελπιστώντας να είναι θετική.
Η εξέλιξη της απόκτησής του, επηρεάζει και τα υπόλοιπα μετεγγραφικά του συλλόγου για τη νέα σεζόν, καθώς σε περίπτωση που ο Τσετιροκλής αποκτηθεί, η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα ολοκληρωθεί, ενώ στο ενδεχόμενο αρνητικής εξέλιξης, οι άνθρωποι του Κλεόβουλου, θα στρέψουν εκ νέου την προσοχή τους στην αγορά, αναζητώντας δύο ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου