Αθλητικά

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: Η αφίσα του τάματος

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το εγχείρημα του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, ο οποίος θα επιδιώξει να κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή Πανορμίτη, προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα του.
Ήδη κυκλοφόρησε η αφίσα του… τάματος, με την οργανωτική επιτροπή να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση αναφέροντας τα εξής:
«Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, αντιπεριφερειάρχης και επιμελητηριακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου και τα μέλη Τσιμέττα Μαρία, Σταύρας Σταμάτης, Θεουλάκης Κώστας, Παναγιώτης Ροδίτης, Πολλεζέλ Αντώνης, Ακρίβου Κωνσταντίνα, έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν την επίσημη αφίσα του κολυμβητικού τάματος του χρυσού Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη.
Στην αφίσα αναφέρονται οι συμπαραστάτες και υποστηρικτές της προσπάθειας υλοποίησης του τάματος τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου