ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κως: Ανεύρεση σορού 29χρονου – Ερχόταν κολυμπώντας από τα τουρκικά παράλια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μέγεθος γραμμάτων

Ενη­με­ρώ­θη­κε, με­σημ­βρι­νές ώρες σή­με­ρα, η Λι­με­νι­κή Αρχή Κω για ύπαρ­ξη σορού άνδρα, στην πα­ρα­θα­λάσ­σια πε­ριο­χή “ΛΑΜΠΗ” ν. Κω.Άμεσα, στε­λέ­χη της Λι­με­νι­κής Αρχής Κω, με­τέ­βη­σαν στο ση­μείο και εντό­πι­σαν το άτομο χωρίς τις αι­σθή­σεις του, ενώ με­τέ­πει­τα διε­κο­μί­σθη με ασθε­νο­φό­ρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Κω, όπου δια­πι­στώ­θη­κε ο θά­να­τος του.

Πρό­κει­ται για 29χρονο αλ­λο­δα­πό ο οποί­ος είχε ξε­κι­νή­σει, κο­λυ­μπώ­ντας από τα ένα­ντι τουρ­κι­κά πα­ρά­λια, με προ­ο­ρι­σμό την ν. Κω.

Από το Λι­με­ναρ­χείο Κω που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κρι­ση, πα­ραγ­γέλ­θη­κε η διε­νέρ­γεια νε­κρο­ψί­ας-νε­κρο­το­μής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.