Τοπικές Ειδήσεις

Αποτελέσματα εκλογών τμημάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων των Τμημάτων Μεσογειακών Σπουδών & Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για το χρονικό διάστημα από 1/9/2022 έως 31/8/2024.

 

– Πρόεδρος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών εξελέγη ο Αναπληρωτής Καθηγητής Σωτήρης Ντάλης και Αναπληρωτής Προέδρου ο Καθηγητής Μανόλης Στεφανάκης.

– Πρόεδρος του Τμήματος της Προσχολικής Αγωγής & του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού εξελέγη ο Καθηγητής Παναγιώτης Σταμάτης και Αναπληρωτής Προέδρου ο Αναπληρωτής Καθηγητής Βασίλης Παπαβασιλείου.

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης θα διεξαχθούν την 12η Ιουλίου 2022.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής

 

Καθηγητής Ιωάννης Α. Σεϊμένης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου