ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αστυνομία

Την 28-06-2022 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου, 27χρονος αλλο­δα­πός κατη­γο­ρού­με­νος για βιασμό ύστερα από σχετική καταγ­γε­λία 21χρονης αλλο­δα­πής.

Την 28 και 29-06-2022 συνε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο: α) από περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο αλλο­δα­ποί ηλικίας 16 και 46 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέ­θη­καν, κατά περί­πτωση, δύο πτυσ­σό­μενα μαχαί­ρια με λάμα -6,5- και -8,5- εκα­το­στά αντί­στοιχα. β) από περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 15χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πτυσ­σό­μενο μαχαίρι με λάμα -10- εκα­το­στά. Τα μαχαί­ρια κατα­σχέ­θη­καν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.