ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Λάδι» βγάζει πραγματογνώμονας αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για τις πλημμύρες

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Γέφυρα Κρεμαστής

Μια νέα κατά­σταση πραγ­μά­των στην εισαγ­γε­λική αξιο­λό­γηση των στοι­χείων που έχουν συγκε­ντρω­θεί, στα πλαίσια της κατε­πεί­γου­σας προ­κα­ταρ­κτι­κής εξέ­τα­σης που διε­νερ­γεί­ται, για τη δια­πί­στωση τυχόν τελέ­σεως ποινικά κολά­σι­μων πράξεων από υπη­ρε­σια­κούς παρά­γο­ντες και αιρε­τούς για την απώλεια 4 ανθρώ­πων και τις κατα­στρο­φές που προ­κλή­θη­καν στην δυτική πλευρά του νησιού από τις πλημ­μύ­ρες, τον Νοέμ­βριο του 2013, προ­κά­λεσε η υποβολή νέου πορί­σμα­τος από τον δεύτερο πραγ­μα­το­γνώ­μονα πολι­τικό μηχα­νικό, που διόρισε η Πται­σμα­το­δί­κης Ρόδου.

Παρότι με την πραγ­μα­το­γνω­μο­σύνη του πρώτου πραγ­μα­το­γνώ­μονα επιρ­ρί­πτο­νται σαφέ­στα­τες ευθύνες σε αιρε­τούς και δημο­σί­ους υπαλ­λή­λους για τις συνέ­πειες της μεγάλης νερο­πο­ντής, ο δεύ­τε­ρος πραγ­μα­το­γνώ­μο­νας έχει δια­φο­ρε­τική θεώρηση των πραγ­μά­των.

Παρα­μέ­νει ακόμη άγνωστο πώς και πότε θα απο­φαν­θεί ο τρίτος πραγ­μα­το­γνώ­μο­νας.

Δια­βά­στε ανα­λυ­τικά το πόρισμα του δεύ­τε­ρου πραγ­μα­το­γνώ­μονα στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημο­κρα­τι­κής»

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.