Αθλητικά

ΑΣΙΑΘΡ: Παίρνει σειρά ο αγώνας «Χάλκη 2022»

Μετά από τους δύο πρώτους ιστιοπλοϊκούς αγώνες του προγράμματος του ΑΣΙΑΘΡ, τον «Τάμα 2022» και τον «Όρτσα- Πρίμα 2022», που στέφθηκαν με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, οι άνθρωποι του συλλόγου προετοιμάζονται εντατικά για τον τρίτο αγώνα που περιλαμβάνει το καλεντάρι τους.
Πρόκειται για τον αγώνα «Χάλκη 2022» που θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις 19 Ιουνίου και περιλαμβάνει τρεις ιστιοδρομίες.
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου οι συμμετέχοντες θα καλύψουν την απόσταση από τη Ρόδο στο Σεσκλί, το Σάββατο 18 Ιουνίου θα διεξαχθεί η δεύτερη ιστιοδρομία από το Σεσκλί στην Χάλκη και την Κυριακή 19 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας με την τρίτη και τελευταία ιστιοδρομία από την Χάλκη στη Ρόδο.
Ο αγώνας «Χάλκη 2022» συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου μετά από περίπου 5 χρόνια και αρωγός της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Χάλκης, με τους ανθρώπους του ΑΣΙΑΘΡ να έχουν αναπτύξει εξαιρετική σχέση στο τελευταίο διάστημα με το δήμαρχο του νησιού Άγγελο Φραγκάκη.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα «Χάλκη 2022» θα ανακοινωθούν από τον ΑΣΙΑΘΡ μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου