Αθλητικά

Παραμένουν Ζουρούδης και Καραμπάς

Μια από τις προτεραιότητες που είχαν θέσει οι άνθρωποι του Ατρόμητου Διμυλιάς και ο προπονητής, Κώστας Ζουρούδης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ήταν η παραμονή στο έμψυχο δυναμικό των Παναγιώτη Καραμπά και Γαβριήλ Ζουρούδη.
Οι δύο αθλητές αποτέλεσαν βασικούς πυλώνες της πετυχημένης σεζόν που ολοκληρώθηκε για τους «πράσινους» (κατέκτησαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και την άνοδο), γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκινήσει τις επαφές μαζί τους.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τα πράγματα έδειχναν δύσκολα για την παραμονή των ποδοσφαιριστών, καθώς είχε προκύψει διαφωνία στους όρους της επέκτασης της συνεργασίας τους.
Ωστόσο, οι Διμυλιανοί, με σωστούς χειρισμούς, έπεισαν τους ποδοσφαιριστές και πλέον η ανανέωση της συνεργασίας τους είναι γεγονός, με τον Ατρόμητο να επισημοποιεί την παραμονή τους στο έμψυχο δυναμικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το εξαιρετικό κλίμα ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας την προηγούμενη σεζόν. Σε αυτό συνεχίζουμε και κρατάμε στην ομάδα παιδιά που προσέφεραν ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Με χαρά ακούσαμε σήμερα (χθες) τον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Καραμπά και τον πρώτο μας σκόρερ, Γαβριήλ Ζουρούδη να αποδέχονται τις προτάσεις μας και να παραμένουν στην ομάδα για ακόμα μια σεζόν. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό».
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας, συνεχίζουν τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις τους, όπως και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.
Η περίπτωση του Μπιλιά είναι σε πολύ καλό δρόμο και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί από τον Ατρόμητο, με τους «πράσινους» να έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αναζήτηση επιθετικού, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου