Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Νότια Ρόδο κοντά στο Γεννάδι.
Πιο συγκεκριμένα την 1030 ώρα του Σαββάτου στο 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πυλώνας – Καταβιάς ο 25χρονος Τσαμπίκος Σέχου οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο μετέφεραν τον άτυχο οδηγό στο Κ.Υ Αρχαγγέλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.