Τοπικές Ειδήσεις

Αριστοτέλεια Δόγκα: Η εισαγγελέας στη δίκη της Τοπαλούδη παίρνει θέση για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Ανάρτηση της εισαγγελέως Αριστοτέλειας Δόγκα για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Ποιους “καρφώνει” και γιατί.

Μία ανάρτηση αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, και τον δρόμο που έχει πάρει νομικά, έκανε η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία είχε αγορεύσει στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η εισαγγελέας, είχε προκαλέσει ανατριχίλα με την αγόρευσή της στη δίκη για το έγκλημα στη Ρόδο και ήταν καταπέλτης κατά των δύο δολοφόνων. Είχε ζητήσει την ενοχή του Ροδίτη και του Αλβανού, τονίζοντας στους δικαστές πως οι δύο νεαροί είχαν πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη φοιτήτρια “ακόμη και νεκρή”.

Τώρα, με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook, η Αριστοτέλεια Δόγκα σχολιάζει αιχμηρά την απόφαση της εισαγγελέως για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Συγκεκριμένα γράφει: “Το ότι ακόμα στην Ελλάδα παρά τη διατύπωση του νόμου (που μετά από αγώνες επιτεύχθηκε) συζητάμε για το τι είναι βιασμός αναζητώντας απτές αποδείξεις δια σωματικών κακώσεων, με ξεπερνάει…!”.

Υπενθυμίζεται ότι, η εισαγγελική λειτουργός κάνει λόγο στο πόρισμά της για μια πλασματική ιστορία που ύφανε η 24χρονη, και η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κατά την ίδια, δεν υπήρξε βιασμός, ούτε προκύπτει η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, για την 24χρονη όχι μόνον δεν βρέθηκαν στοιχεία περί βιασμού, αλλά καλείται τώρα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου 27χρονου γόνου εύπορης οικογένειας.

Πηγή thetoc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου