Αθλητικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing Αστυνομίας: Νικητής ο συνοριοφύλακας του ΤΔΛ Κω Χρήστος Κατσάνος

Χρηστος Κατσάνος- Κικ μποξ

Με επιτυχία στέφθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing Αστυνομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ (ΠΟΚ) όπου συμμετείχαν αθλητές – αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα.
Ο συνοριακός φύλακας που υπηρετεί στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Κω Κατσάνος Χρήστος, με καταγωγή από την Πρέβεζα, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία βαρέων βαρών, έπειτα από δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό στάδιο καλαθοσφαίρισης (Πάρκο Γουδή) του Δήμου Ζωγράφου με την παρουσία επίτιμων καλεσμένων της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: prevezabest.blogspot.com

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.