ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής: Πίτα με χαμόγελα χαράς και προσδοκίας

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ηρακλής Μαριτσών

Πολλά χαμό­γελα από μικρούς και μεγά­λους, όπως και η προσ­δο­κία για ακόμα καλύ­τε­ρες μέρες στο μέλλον, συνό­δευ­σαν τη χθεσινή εορ­τα­στική εκδή­λωση της ακα­δη­μίας του Ηρακλή Μαρι­τσών στο νεό­τευ­κτο προ­πο­νη­τή­ριο του συλ­λό­γου, στο πλαίσιο της οποίας τα μέλη της έκοψαν την πρω­το­χρο­νιά­τικη πίτα τους. Η ανα­κοί­νωση του σωμα­τείου:

«Ημέρα κοπής της βασι­λό­πι­τας η Τρίτη για την Ακα­δη­μία ποδο­σφαί­ρου στα Μαριτσά.

Κάθε ποδο­σφαι­ρικό τμήμα έκοψε τη δική του βασι­λό­πιτα κι ένα συμ­βο­λικό δωράκι δόθηκε στο τυχερό παιδί του κάθε τμή­μα­τος. Η διοί­κηση του Σωμα­τείου, εκπρο­σω­πού­μενη από τον πρόεδρό της κύριο Παπα­δη­μή­τρη Μανώλη, οι υπεύ­θυ­νοι της Ακα­δη­μίας Βαλ­σα­μί­δης Ελευ­θέ­ριος και Δρα­γώ­νας Διο­νύ­σης, η υπεύ­θυνη επι­κοι­νω­νίας κυρία Σκόνη Ειρήνη και οι προ­πο­νη­τές κύριοι Κούρος Σάββας, Για­κου­μά­ρος Στέργος και Μπιλιάς Γιώργος, έκοψαν τη δική τους βασι­λό­πιτα με τυχερό να ανα­δει­κνύ­ε­ται ο πρό­ε­δρος του Σωμα­τείου. Η χαρά του ήταν ευδιά­κριτη, καθότι οι πολυ­ε­τείς κόποι του αντα­μεί­βο­νται και είναι πλέον σίγουρο ότι εκτός από το βρο­ντερό παρόν, υπάρχει και ελπι­δο­φόρο μέλλον».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.